Следвайте Гласове в ТелеграмС Коста Стоянов  вървим и гледаме в една

...
Следвайте Гласове в ТелеграмС Коста Стоянов  вървим и гледаме в една
Коментари Харесай

Костадинов: С кандидат-кмета на Възраждане за Варна Коста Стоянов от 21 години вървим и гледаме в една посока

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ С Коста Стоянов  вървим и гледаме в една посока към този момент 21 години. От толкоз време имам достойнството да познавам моят съидейник, който в неделя ще се бори за доверието на варненци като претендент за кмет на морската столица. Ето за какво съм горделив, че ще имам опция да гласоподавам за него, тъй като като варненец желая градът, в който съм роден и пребивавам, най-сетне да има заслужен кмет! 

Кмет, който да работи за града, да го познава, да го обича и да се раздава за него.

Кмет, който да го почисти, разхубави и озелени. Кмет, който да докара вложители, с цел да отворят нови работни места. Кмет като Коста!

Варна заслужава всичко това. В неделя Коста Стоянов ще отиде на балотаж, а идната неделя ще го завоюва! И в случай че би трябвало да съм най-точен, няма да го завоюва той, а ще го спечелим всички варненци, които желаеме да живеем и да отглеждаме децата си в най-красивия български град - царицата на българското Черноморие, Варна! “, това написа ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в обществената мрежа Facebook.

Инж. Коста Стоянов приключва промишлено и гражданско строителство в УАСГ  – София и „ Спортен мениджмънт “ в НСА. От септември 2000 до януари 2018 година работи в Община Бяла на управителни длъжности като шеф на дирекция и заместител – кмет. Бил е и общински консултант. От януари 2018 до октомври 2022 е изпълнителен шеф на локална инициативна група „ Долни чифлик и Бяла “, изпълняваща Стратегия за Водено от общностите локално развиване (ВОМР) по Програмата за развиване на селските региони, Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ и Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентноспособност “. През това време са финансирани и изпълнени голям брой планове на общините Долни чифлик и Бяла, планове на локални Неправителствени организации и на локални частни компании. Той е външен специалист по Закон за обществените поръчки, включен в листата на Агенция за публични поръчки под неповторим номер ВЕ-2178. Оценител е на планове, финансирани по европейски стратегии. До 2018 година е член на Постоянната комисия на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) по Управление на средства от Европейските фондове. Той е и  Действащ футболен сътрудник, вписан в регистъра на БФС под номер 0019, с осъществени прехвърляния на няколко български футболистки в чужбина и е с богат опит в организирането на огромни спортни мероприятия. Организирал е следните по-големи събития: Милан Джуниор Камп 2017 – детски футболен лагер с присъединяване на над 130 деца от страната и чужбина; Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021 – детски футболни лагери с присъединяване на общо над 300 деца от страната и чужбина, под управлението на треньори от академията на Интер; Бяла Къп 2016, 2017 и 2018 – юношески футболни шампионати с интернационално участие; Лекции за спортно кариерно развиване на деца и юноши. През 2022 година взе участие в предаването „ Стани богат “, където печели 10 хиляди лв. и стига до 12-ия въпрос за 20 000 лева На парламентарните избори през 2022 година е определен за Народен представител в 48 Народно заседание от 3 МИР Варна, където е и ръководител на   Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление и е член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. На парламентарните избори през 2023 година още веднъж е определен за Народен представител в 49 Народно заседание от 3-ти МИР Варна от листата на партия „ Възраждане “.  Инж. Коста Стоянов е претендент за кмет на Варна, повдигнат от " Възраждане " и ще се бори за доверието на варненци на 29 октомври 2023 г. 

„ Възраждане “ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР